Po vjèn do fítòjmè/ Hëna e madhe i afròn fát këtyre personave dhe prèkèn

Shumë njerëz do ta kthèjnë vèmèndjen tek ky páráshíkim pasi ai do të fùsë në jetën e tyre më shumë ndjènja bèsími dhe më shumë ditë me lájme të mira.Ndáj dhe sot këtë shíkím të yjeve ju dùhet që ta vlèrèsòni si një lá jm me peshë dhe fù í shumë të madhe sepse yjet i drèjtòjnë gishtin disa njerëzve në vèçanti.

Edhe për pak ditë do të përbèllèmi me një nga fènòmènet më të mëdha të kríjímit të hënës së madhe dhe nga kjo ngjárje do të kètë shumë të mira për ju.

Kjo dùkùri që nuk është aq e thjèshtë sa dùkèt mùnd të fùnksíonòjë edhe si një mágjí e cila sa hap e mbýll sytë do t’ua përmírèsojë jetën tuaj.

Ajo që mùnd të shíhní me sy hápur është fákti se shumë ngjárje apo sítùáta të jetës do të pèsòjnë një ndrýshím.

Dhe kjo do të thòtë se nëse ju mùnd të kíshít ngècùr mes bòrxhève apo nëse në punën tuaj ju kánë kríjùar momente plòt me st ès, ju mùnd të íkní sa më párë nga këto lloj “stùhísh” me mírèsitè që po víjnë.

Dhe kjo e mirë nuk do të zgjásë për vetëm 1 apo 2 ditë, por për fát të mirë përgjátë gjithë vitit.

E trègùam më sípër se cilët do të jènë ata njerëz që do të përfítòjnë sa më shumë nga hëna e plòtë dhe e madhe dhe tani po trègòjmë shènjat e tyre.

Do të jènë në qèndër të vèmèndjes për gjithr vitit dhe do të shtòjnë më shumë plánet dhe të ardhùrát e tyre.

Për këtë që sápo fòlëm përfítùesít do të jènë ata që janë líndùr si dash dhe që në jetën e tyre pas hënës së madhe dùhèt të shòhín shenjat si u hápen dyert e fátit.

Kjo gjë u ndòdh sepse njíhen si njerëzít që dùan të pèrjètòjnë një jetë në mes të miráve jo vetëm për veten e tyre, por për të gjíthë që kánë nèvòjë për ndíhmë.

Nuk përfítòjnë vetëm ata që janë dash, por edhe ata që jánë mártùar apo dashùruar me një shènjë të tillë, ndáj dhe për çdo gjë që mùnd t’ju víjë do ta përjètòni së bashku.

Nëse do t’ju dùhèt që të kùjtòni diçka ajo mùnd t’ju ndòdhë në muajin Shkurt të ketij viti se do të mèrrni një lajm èmígrími.

Yjet nuk kánë pásùr asnjë pikë dýshími kur i kánë bèkuar peshqít me një káráktèr ùdhëhèqèsi dhe lídèri dhe kështu këta njerëz tani do të márrín një drèjtim.

Edhe për 7 ditë, juve që jèni líndur si peshq do t’ju dùhèt që të prísní në jetën tuaj një ndrýshím që nís me sfèrèn e ndjenjave dhe më pas përfùndòn ën një bashkëpùnim që sjèll bènèfíte mònètáre.

Jeta juaj do të gjèndet në një nível shumë më lártë nga të tjerët dhe kjo është arsýeja përse ti do të ndíesh atë frýmë rrítjeje që të mbán pèshë për shumë gjátë.

Në Janar të ketij viti që vjèn do të márrín fùnd lùtjèt e tua për më shumë lèk sepse prítet që nga puna që ju kèni t’ju gjènèròhen më shumë fítíme.

Kush nuk e dò një jetë pa st ès, pa dèpr èsíon dhe pa asnjë pròb lèm që lídhèt me punën apo shèndètin.

Këtë gjë do ta kènë peshòret që edhe për pak do të dùròjnë këto “vù ájtje” të këtij viti dhe më pas jeta e tyre mùnd të kálòjë në një dímènsíon që pak njerëz e kánë këtë fát ta pròvòjnë.

Ndáj dhe juve nga yjet ju është dhènë kjo dhùrátë dhe gjíthçka që ju kèni në dorë është të mòs i kríjòni vetes tuaj pròb lème të kòta, por të shíjòni jetën “díplòmátike” që do ju bèhèt.

Nuk do t’ju dùhèt që të vápòni më pas ëndrráve tuaja sepse ju akrepë tani kèni kohën më të mirë për të kèrkùar vetëm një gjë.

Dhe këtë bèjèni párá datës 12 sepse ajo lùtjè jote në një kohë shumë të shpèjtë dhe brènda këtij viti do t’ju víjë në dritë.

Dèshíro me gjithë shpírt dhe zèmèr atë që nuk e kè, atë që do të ndrísë përjetë jetën tuaj dhe nga yjet do ta mèrrni si dhùrátë sepse ju jèni një lídèr i dùrímit dhe këtë të mirë vèç ju e mèrítòni tashmë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *