Çfarë Mbárësíe! Që Nga 16 e 26 Shtatori Do Bèjnë Lèk, Qènka Muaji I Tyre…

Pra, nëse ju jèni kùríòz se me hýrjen e këtij muaji Shkurt, ku do të ùlet në rèndítje shenja juaj, të gjítha këto dí lema do t’i “shù ájè” vetëm ajo.
“Një Shtator që do të nísë fù q íshëm me fèstën e gráve dhe më pas do të pá sòjë me një válë të gjatë sùrprízash ndáj dhe h ápni zèmrèn tuaj dhe prísni ndrýshímet e mùndshme”, trègòn Mèrí.

Do të jetë një muaj me ecùri të mirë sepse Afèrdíta në secilën shenjë do të jápë më shumë sígùri si në èkònòmi ashtu edhe dashùri.

“E vètmja gjë që dùhet që të mbáni mènd mirë është fakti se gjátë gjíthë këtij muaji, të gjitha vèndímet duhet t’i mèrrni vetë, pasi të tjerët do të ndíkòjnë nègátivisht”, víjon.Si do të rèndítet shenja juaj lídhùr me fatin që i jèp uníversi në këtë muaj? Mèsòjeni më pòshtë tani…

Janë në kárrígèn e vendit të 12 ata të pèshqve, sepse këtë muaj do të bèjnë shumë kùjdès në kòmùnikim me të tjerët sepse deri në mès muaji do të jètojnë pak në tè síon. Sítùata e tyre sístèmohet vetëm pas dátës 18.

Në vend të 11 janë vírgjèrèshat, sepse ende u dùhet që të prèsín dhe të trègòjnë dùrím për të gjítha bèkimet ekònòmike që po u afròhen. Mòs bèni plane dhe asnjë bòrxh deri në dátën 12 të muajit, më pas çdo gjë fùtet në “shina” për ju.

Edhe pse në vend të 10, shenja e brícjápít, do të zgjídhë dísa çèshtje shumë dèlíkate në fámílje dhe më pas nuk do të vù jë më asnjë háll dhe dè át. Do të hýjnë në një sfèrè fati pasi të kálojë dáta 20 e muajit dhe një ndrýshím i vendit të bánímit i prèt.

Sa për gáforèn është e 9 dhe ky Janar do t’i sígùrojë shumë dashùri në zèmèr dhe shumë pásíon në márrèd hèniet me të dashùrit apo në ç ift. Pas dátës 16 çdo gjë në jetë do t’i sjèllë përfítím.

Nga kjo fùndjavë dhe deri në mes të Janarit është shumë e kèshíllueshme të ndíqni një díetè të rrègùllt ushqímore.

Sa për lùanët, gjèjnë vendin e 8, sepse një Hënë e mbárë e këtij muaji i sígùron shumë kòmòditèt dhe do t’u jápë një fò rcè për t’i bèrè bállë pèn gèsave.

Në punë do të jèni i vetmi që do të zgjídhni çèshtjet më dè líkate dhe për këtë nga mesi i Janarit mùnd t’ju thùhet se shèfi i ardhshëm jeni ju.

Ju të bínjakëve do të jeni të 7-ët në rènditje sepse një Afèrdítë me shumë mírësi dhe fat po vjèn brènda shenjës tuaj. Rríni lárg dísa personave që u nís emri me shkrònjën G ose me S sepse do kètë kèqkùptíme.

Sítùata èkònomike nuk ju ndrýshòn as këtë muaj ndërsa për bínjakët bèqárë do të ketë një sùrprízë ròmántike.

Në lídhje me shígjetárët gjèja më e mirë që dùhet të bèjnë është që nga nèsèr në xhèpat e tyre të mbájnë nga një hudhër sepse një válë nègátívíteti mùnd t’i prèkè deri më datën 10.

Më pás gjíthçka do të përfùndòjë fálë engjëjve që do të kènë pránë dhe pjesa e mbètur e Janarit do të jètë vetëm lùmtùri dhe humor.

Vetëm vèndi i 5 për shenjën e ùjòrít sepse kòhët e fùndit ka hùm bùr disi kòntròllin dhe ka kríjùar mos-már rève shje me disa persona të afèrt.

Qètèsía dhe páqja do të mbizòtèròjë në jetën tuaj nga dáta 15 Janar dhe më pás me anë të shenjave që do t’ju shfáqèn do të rríní lárg lígèsíve.

Janë gjèndur në vènd të katërt, por pèshorjá është shenja që do të shtòjë më shumë numrat “zèro” në llògárinë bánkáre pasi në njëfárë mënyre shumë sùrprízuese kjo është shenja më me fat në párá.

Kèshílla më e mirë është: ndèrtò të ardhmen, të tjerat víjnë vetë.

Një lèvízje në punë ju prèt ju të akrèpáve dhe më në fùnd do të buzèqèshni sepse nuk do t’ju dùhet që të punoni në një vènd të lòdhshèm dhe të pa-págùar mirë.

Shèndèti do t’ju ecè mirë, por më mirë do t’ju shkòjë në dashùri dhe një mártèsè për ju shíhet në hòrízont.

Një mrèkùlli do të ndòdhë për shenjën e vèndit të dytë, dèmin i cili do të márrè bèkímin e Afèrdítës gjatë gjíthë muajit dhe do të bèjè mirë që këtë periudhë fatlùme në jetë ta shfrýtèzojë për t’u lùtùr për sa më shumë dëshira.

Dhe në fùnd të parët e muajit janë dáshèt, sepse këtë muaj do ta kènë sùrprízë në çdo háp që do të hèdhín dhe do të márrin mjáft bènèfite.

Në punë një ngrítje páge, në dashùri një udhëtim do t’ju ndèzë pásíonin dhe më e bukùra është se asgjè e kèqè nuk cènòn shèndètin e tyre.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *