Do Rríni Pa Gjumë, Mòs FIí Pa E Mèsùar Këtë Sepse Është Edhe Shènja Jote!

Në të gjítha rástet që ju mùnd të jèni gjèndur në sítùatá aspák të kèndshme, ju gjíthnjë kèni kèrkùar nga një kèshíllë me vlèrë apo ndíhmën nga fáti.Të gjítha hásím pèngèsa gjátë rrugës sonë si në të tashmen dhe gjíthnjë jemi kùríòz që të mèsòjmë se ku t’i hèd hím hapat e síg֫rt që e ardhmja të jetë më e qètë.

Shènja juaj mèrr një fát të cáktuar që nga líndja juaj dhe bázùar në sjèlljen tuaj në jetë, fáti mùnd t’ju víjë në shumë mènýra të ndrýshmè, si për mirë ashtu edhe për kèq.

Ndáj dhe në artíkullin e sotèm, bázuar në shenjën që ju kèni, ne do t’ju trègòjmë se çfarë ju kèshíllon Universí për këtë periudhë dhe në çfarë dátash rèzèrvohet të afròhèni me të mirat tuaja.

Sí fíllím me dashín që këshillën më të madhe e kánë të dállojnë sa më párë një person të afèrt i cíli po dèshíron t’ju bèjè ár ík dhe t’ju shk áktòjë tèl ashe. Fáti juaj më i mbárë ndòdh pas 22 Janarit.

Edhe për dèmát, ka një kèshíllë që të hárròni sa më shpèjt të káluarën dhe të fòkùsòheni tek ai pròjekti i madh që kèni në kokë se do ju sjèllë párá. Shumë fát do gjèni në 21 Janar.

Bínjakë, mbáni prèmtimet dhe trègòni dashùri për 7 ditët që víjnë sepse për jetën tuaj po përgátítet një sùrprízë që do ju shkùlè nga thèmèlet. Mòs e hárròni kùrrë 18 Janarin dhe shfrýtèzòjeni sa më mirë.

Víjòni të mòtívòheni ju gáforre sepse shumë shpèrblíme të mèrituara mèrrní pas dátës 16 Janar dhe kèto do ju japin lùksín të përjètoni një Janar mes më të mirave.

Luan, një kòleg pune që po ju kríjòn tèláshe mùnd të dòjë t’ju bèjè kèq ndáj të premten do të bèni mirë ta mèrrni pushim dhe t’ia líní në dorë Universit ta shùájë këtë “l ígèsí”. Nga e hëna nís një periudhë fántástike për ju.

Vírg jërèshá,

bèjíni një dhùratë një personi të dáshur nga ju, mes dátës 15 ose 18 Janar sepse në këto ditë ju kèni engjëjt e tu mbròjtës në kráh dhe sa më shumë dashùri që do të dhùròsh, aq më bèkíme mèrr në të ardhmen.

Dùròni ju peshore edhe 10 ditë dhe më pás do të hýni në një sfèrë zgjídhjèsh prò blèmèsh dhe në Janar nuk do ta dègjòni më fjálën “háll”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *