“Do Te Ju Hápen Pòrtat E Fatit…”/ Nga Nèsër Këto Shenja Do Nùhásín Shumë Lèkè

Nëse ju dòni që të mbýllni një mbrëmje shumë të qètë dhe me l ájme shumë të gèzùeshme, atëherë nuk dùhet që të hùmbísni páráshíkimin e saj.Edhe pak dítë do të fùtemi në një periudhë shumë të bègátë të jetës tonë, e cila është Hëna e re në Pèshk dhe shumë të mira na prèsín.

Duke qenë se dísa shenja janë shumë pránë shpírtërisht me shenjën e Peshqve, ka një kátègòri të shenjave të cilat do të ngríhèn më shumë fínáncíarisht.

Dhe për këtë vjèn një páráshíkim shumë i vlèfshèm që ky ártíkull do t’ju trègòjë se cilat shenjave u “mbùshen” xhepat në ditët do të që víjnë.

Hëna e re e dímrit padyshim fùtet në shenjën e Peshqve dhe këta të fùndit do të jenë shenja e parë dhe më me fat e kësaj periudhe.

Duke qenë se gèzòjnë një dashùri të madhe dhe të páfùnd dhe kanë një shëndèt të fòrtë se nuk vù jnë asnjë st ès, kjo shenjë do të bèkohet vetëm në pásùri që mùnd ta shíjojë për 7 ditët që víjnë.

Shumë shkèndíja do të víjnë edhe për Brícjápët që janë miq shumë të afërt me Peshqít dhe kjo shenjë për 7 ditë rresht do të márrë një bèkim në shëndèt.

Vetëm në javën e párë të Janarit ju do të zgjídhni një háll të madh që ka hýrë në shtëpinë tuaj dhe më pas do të përjètòni një lumtùri pafùnd sepse fínáncat ju fòrcòhen.

Për sa i përket Akrèpáve, janë shenja që deri më sot ka márrë një mbèshtjetje shumë të madhe si nja engjëlli i dashùrisë, i shëndetit të mirë dhe i prosperitetit.

Ky dímènsíon kaq i madh mbròjtjeje kësaj shenjë që të shíkojë më qartë rrugën që dùhet të ndjèkë për një të ardhme të mbárë dhe të mòs hùmbásë në asnjë rrùgë pa krye dhe plòt pè gèsa.

Për Vírgjèreshën do të jetë mòmenti kur do të lènë pas të gjítha pè gjèt e kríjuara në një vit më párë dhe tashmë do të márrín frýmë lírísht.

Kjo periudhë e jetës tuaj me Hënën e re të dimrit në kráh ju fávòrizòn shumë në punë dhe kjo do të thòtë që ose do të gjèni një punë të re, ose do t’ju òfròhet ai vend punë që ju pèrshtátet aftësive tuaja. Bèhùni gati!

A mùnd ta línte fati jashtë Gafòrrèn? Kjo nuk do të ndòdhte kùrrë sepse yjet janë gjíthnjë pránë saj dhe me ndríçimin e tyre do t’i sjèllin shumë páqe në jetë.

Nga kjo fùndjavë dhe deri në fùnd të Janarit, víshùni vetë me rroba me ngjýrë të hápur dhe me vete dùhet që të mbáni se s’bèn një fatsjèllës që ju dùhet ta zgjídhni vetë,

Kështu, ju jo vetëm që do të áfròni më shumë mbárësi në veten tuaj, por edhe do t’i mbáni për një kohë të gjátë të hápura portat e fatit.

Dèmi është shenjë e fùndit që më në fùnd me mbèshtètjen e një fati të mirë, por hýn “në shína”.

Për këtë shenjë nuk dùhet të hárròhet kùrrë (madje rrùmbùllákoseni) datën e 21 Janarit sepse do të mèrrni një zarf që do t’ju rè ndòjë në dore. E ku ka më mírë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *