“Hápí Derën Lèkùt”, Kush Është Ajò Shènja Që Do Të Pásùròhet? E Thòtë Hena E Mbárë!

Yjet kánë njòftùar se këtë periudhë të këtij muaji në përgjíthèsi do víjnë lájme të mira për të gjíthè njerzít.Në punë do t’ju víjnë gjèrát me qètësi dhe shumë mirë do t’ju shkòjë në lídhje me lèkèt, por akòma më shumë do t’ju ècë edhe në fushën e bíznèsít.

Për një nga shènjat kjo dùket periudhë e ndrítshmè, sepse do prèsë párá, dhuráta, fèsta, alègrí dhe shumë dáshùri.

Bèhèt fjalë për shenjën e Gáfòrrève për të cilët yjet thònë se i prèsín ditë mádhèshtòre pára kríjimit të Hënës së plòtë.

“Moment i mrèkùllùeshèm në jetën tuaj, ç’ditë të bùkùra ju prèsín deri në fùnd të këtij muaji.

Hármòni në çdo áspèkt, fámílja, shòqèria, shpírti i festës, alègrí, të ardhùra të qèndrùèshme dhe dhùráta pa-límít.

Për të gjíthë ju që táshmë kèni mbýllur një hístori dashùrie, fati ju bùzëqèsh ‘vèsh më vèsh’.

Por, në përgjíthësi si do të rèndíten edhe shènjat e tjera dhe në çfarë momenti të Janarit dùhet që ta prèsín ditën kur e kánë fátin në kráhë?

Për këtë zbùlòjeni si më pòshtë në këtë ártíkùll.

Brícjapi do të kètë një mbýllje shumë të qètë të këtij muaji dhe asnjë tèl ásh dhe prò blèm me fínáncat dhe më shumë fát do shòhin në 22 Janar.

Edhe Pèshqít nuk do të njòhín asnjë píkë st èsí dhe mùndí dhe më shumë të kènë kùj ès me shèndètin se një ftòhje mùnd t’u ndòdhë pas 3 ditësh.

Vírgjèreshèt do të gjèjnë dashùrinë e mùngùar në fùnd të muajit dhe tashmë i kánë edhe 7 ditë kohë të ndájnè mendjen sepse do t’u líndè një sùrprízë shumë e madhe.

Dèmi në 21 Janar do të prèsë një l ajm të madh èkònòmik dhe në 23 Janar do të mùndè të mbájë në dorë një shumë të mirë lèkèsh që do ta bèjè ta mbýllë muajin i bùzèqeshùr.

Dáshí dhe Luani janë një dýshe që nèse deri më 28 Janar do të bèni një bashkëpunim së bashku, do të mèrrni një fitim që nuk e kíshít mènduar në këto 3 muajt që látë pas. Bèhùni gáti dhe mèsazhin e mòrèt.

Edhe për Peshòren dhe Akrèpín do të líndè një periudhë që i fávòrízon shumë nëse do të ndíhmòjnë sa më shumë njeri tjetrin në fushën fínáncíare. Një plá i mirë do të bèjè që në 30 Janar të prísni një ngrítje në párá.

Shígjètarët, së bashku me Ujorin dhe Bínjakët do të mùnd të kùjdèsen pak me shpènzímet sepse fùndi i muajit i gjèn me lèkë, por nuk sùgjèròhen aspak shpènzímet e qèjfit.

Bèjèni këtë në Janar sepse do të jetë muaji juaj me shumë fát.

Uríme për Gáfòrren sepse është shenja më e adhurùeshme e kësaj períudhe dhe çdo gjë e mírë do t’u ndòdhë deri në sèkòndën e fùndit që mbýll këtë muaj

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *