O Zot mba doren,Shqiperia goditet nga Termeti..

Nuk gjen qetesi toka pas Marokos lekundet nga termeti i forte dhe Shqiperia.

Një tërmet me magnitudë 2.9 goditi rajonin e Polis ne Bashkine e Elbasanit.

Termeti nuk ishte shume i theksuar dhe nuk ka bere deme thjesht eshte ndjere nje lekundje e vogel,shpresojm te jete e fundit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *