Astreologia Meri: “Nje pune e re do ju ndrýshòje jeten, Yjet bèkòjne disa shènja nga Zòdíákù..!”

Jo vetem nje, por ne kete periudhe do te jène disa prèj shenjave qe do te márrin te gjitha bèkímet lárt nga Universi.

Per cilat bèhèt fjale? Nuk eshte aspák e fshèhte, ndáj dhe ne kete artikull e kèni pergjígjen e sákte.

Disa shenja do márrín shume gjálleri dhe do kène tákíme shume intèresánte, si Luanet Shigjetaret dhe Dashet

Ndèrkohe nje re e èr rèt do víje gjate diteve si rrjèdhím i kù dershtímit te Díèllit ne Gaforre me Plùtònin ne Bricjap.

La jmet qe káne te bèjne me hù mbje apo vès htirèsi familjare do vázhdòjne edhe per pak jáve.

Takime ròmantike dhe nòstalgjíke me persona nga e kálùara nuk do mùn gòjne.

Kùjdès dùhet te trègòjne vetem Gaforret, Dashet, Bricjapet dhe Peshoret e lindur ne dhjète-diteshine e trète te shenjes se tyre

Per dashet, nje nísje e ri dhe shume íntè nsiv ne jeten personale do jète shume i dùkshèm dhe me pásiòn.

Kùj dès ne çeshtjet familjare dhe ne kárríere ju qe kèni líndùr ne dhjetediteshin e fùndít te shenjes tùaj

Edhe per demat, pak dèbát ne çeshtjet familjare por edhe shpènzíme per nje ndrýshím ne lidhje me shtepine apo me njèrez qe do ftòni. Nje projekt u shkòn mire.

Binjake, ju jèni ne nje moment ku do rrègùllohet nje çeshtje e rèndesishme ekènomíke per ju qe mèrrèni me turizem apo kèni bíznes familjar dhe kèni líndùr ne ditet e párá te shènjes tùaj.

E lùmtùra gafore, mèrkùri ne shenjen tuaj ju çlíròn nga mùngèsa e komunikimit dhe ju fùt ne shume dískùtime e tákíme por edhe udhetime jáshte vèndit.

Kù jdès, ju qe kèni líndùr ne dhjete-diteshin e trète te shènjes tùaj.

Hène e re per shenjen e Luanit, ka rèflektím keto dite ne shènjen tuaj.

Do ndjèhèni shume energjik dhe me dèshíren per te bère ndrýshíme ne jeten pèrsònale.

Yjet thòne per vírgjèrèshem se per ju ndíkími i Mèrkùrit ne Gáfoòrre do jete shume pozitiv ne arrítjèn e nje márrevèshje te rèndesíshme.

Edhe ju peshore, jèni shume te ínterèsuar per te qène ne qender te vèmèndjes dhe do ja arríniísi ne tákime romantike ashtu edhe ne kòn flíktè midis gjíníve.

Nje márrevèshje pune dhe ekònòmike do jete e rèndèsishme per ju te líndùrit ne ditet e párá te shenjes qe kèni.

Edhe per akrèpín, me ne fùnd nje drite jeshile per nje lídhjè personale e cila vjèn pas shume vitesh si nje e drèjte apo nje míqèsi qe ju dhùròhet ne pa-fátesíne qe kèni pátur deri táni ne dáshùri

Te líndùrit shigjetar, do arríni ne nje márrvesheje me dike te fámiljes per nje ècùri ne jeten tuaj pèrsònale duke vene nje rrègùll nese nuk kèni mùndùr deri tani te gjèni qètèsi.

Per ty bricjap, nje mòmènt pak i vès htíre dhe i trí htùèshem per ju qe kèni l ndùr ne dhjete-diteshin e trète te shènjes tuaj.

Do kèni pèrbállje ne pune dhe ne jète báshkeshòrtore por edhe dèbáte ne fámilje.

Ujor, ne kete mòment te rèndesíshem per ekònòminè per ju qe kèni líndùr ne ditet e párá te shenjes tuaj do keni mùndèsíne e nje márrevèshjeje ekònòmíke me mjáft fítíme.

Ne shènjen tuaj peshq, ka vènd kete jave per udhètime dhe ndrýshíme ne menyren se si jeni ndjèrè per nje person qe táshme e dòni ta kèni ne perditshmèri me me shume vrùll ne jèten tùaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *