Dòli páráshikimi i fòrtè/ “Námí”, zbuIòni sè ç’prítèt që t’ju ndòdhè me Hènën e re

Një gjë shumë e mirë, me shumë vlèra për jetën tuaj si në të tashmen, ashtu edhe në të ardhmen prítèt t’ju víjë dhe e díni se kush ua trègòn këtë.

Vetëm muaji kur kèni líndur, ndáj dhe ky artíkull, bázuar në muajin që kèni líndur, do t’ju rrèfèjë një páráshikim shumë të fòrtè për ç’prítèt të pásòhèt në víjím.

Nèse ke líndur në janar – Ju jeni ne ditet e fùndít te nje vèshtírèsíe tre vjeçare ne lídhjè me plánet dhe ëndrrát e se ardhmes apo bl lòkimít ne lídhjè me jeten pèrsònále e kárríerèn.

Nèse ke líndur në shkurt – Çèshtje te udhètimève apo stùdimève dhe çè shtje l ígjòre këto kohë do gjèjne nje zgjídhjè apo do fíllòjè nísja e nje periudhe me zgjídhjè te ketyre pròb lèmève.

Nèse ke líndur në mars – Nje ndèrhýrje e zgjùar e díkujt qe bashkepunon me ju dhe ka gjèra pa sqárùar mùnd tju veje ne nje pòzícion te vèshtíre pas 7 ditësh.

Nèse ke líndur në prill – Báshkepùnimet me nje fèmèr ne çdo lloj menyre do jène te sùksèsshme per ju pas 10 ditësh.

Nese kèni ndíère nje pè gèse ne mártèse do kèni nje mùndèsi rikùpèrimi ose dalje ne márred hènie te pávárùr.

Nèse ke líndur në maj – Puna do fíllòj t’ju shqètèsòjë pas 10 ditësh.

Por nje ofèrtè e mire dhe e zgjùar mùnd t’ju ngjállè intères. Kjo òfèrte do ju víjè nga nje persòn qe ju ka lòdhùr keto tri vietet e fùndít.

Nèse ke líndur në qershor – Nje mùndèsi e fùndít ne permíresímin e nje lídhjè me dashùri do ju jèpèt këto kohë dhe ju dùhèt te vèpròni me zgjùarsi.

Ne te kù ndèrt do jète díkush tjeter qe fítòn ne vendin tuaj dhe ju e hù mbní pèrgjíthmòne kete rást.

Nèse ke líndur në korrík – Do kèni nje 2 javësh íntèresánt pèrsa u pèrkèt planeve dhe pròjèkteve ne lídhjè me nje shtepi apo fítímín e pávárèsíse ne jeten tuaj nga nje detýrim qe ku kíshte mbájtùr p èng keto vitet e fùndít .

Nèse ke líndur në gusht – Pas 1 jave do ju sjèllín nje pròpòzím apo nje lajm qe mùnd ta kthèni ne fávòrin tuaj me nje táktíke apo strátègjí te zgjùar.

Mùnd te pèrfshíhèni ne nje pròjekt ámbícíoz .

Nèse ke líndur në shtator – Dùhet te Iù tòni shume këto ditë per çeshtjet tuaja ekònòmíke pasi edhe disa dite kèni ne fávòrin tuaj Sátùrnín qe t’ju orgánízoj ne menyre te tille qe te kápèrcèni dèshtímèt dhe pa-sígùríte.

Nèse ke líndur në tetor – Ne jèten tuaj në të tashmen, nje fèmèr do bèhèt símbòli i lèvizjève dhe energjive tuaja per te ecùr pèrpárá.

Mùnd te jeni edhe ju vete qe do dílní me te pávárùrá ne jeten tuaj.

Nèse ke líndur në nentor – E keni gáti plánin qe do víní ne zbátim sápo Sátùrni te lès hòje pèz ùllímet apo kùshtèzímet qe kíshte vènè ne jeten tuaj. Do bèni vèprimèt e párá drèjt líríse tuaj.

Nèse ke líndur në dhjètòr – Nuk mùnd t’ja dílni dot vetem ne kète momènt te rèndèsishèm dhe te vès htíre.

Por mùndèsíte do jène párá jush mjáftòn qe ju te mos hùm bní rrugen ne momentin e gá bùar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *