Jam E Re Ne Moshe Por Une E Dua K. Shume Dhe Ebej Me Shokun Tim Te Ngushte

Jam 23 vjecare dhe studijoj Mjeksine, Aty kam shume koIeg por njeri eshte shoku im i ngushte dhe, Lexo Historin e Plote duke HAP REK IAMEN ME POSHTE

A e din qe un jam nje vajze qe dua shumet abejme ate punen mirepo une jam nje vajze me stan darte te larta dhe ashoku im e di te ma ruaj sekretin pra naten kna qemi bashke ndersa une kam drejt te gjej per ma rtese dike qe eshte i duhur per mua, Por shokut nuk ja prish cdo nate deriu ne fyrt te mfut super ve vgIen e tij, Por edhe un e i tham qe te maI pie sepse ashtu kam deshire. a mnedoni se po gabojLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *