Jam Mami 43 Vjeç Dhe Kam 12 Vite Martes, Por Vitet E Fundit Me Burrin Time Kry Enim Mard Hnie Shumë Rralle Dhe Tani Kerkoj

Jam mami 43 vjeç dhe kam 12 vite martes, por vitet e fundit me burrin time kry enim mard hnie shumë rralle dhe tani kerkoj JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Jam mami qejfliije jam 43 vjeç dhe kam 12 vite martes, por vitet e fundit me burrin time kry enim mard hënie shumë rrallë. Nuk e di se kush e kishte fajin nga ne të dy, por sa herë që unë kërkoja të bënim s burri më thoshte se nuk ishte ne form te mir dhe vazhdimisht ai me refuzonte, por si beqare un kur isha shkoja me do cuna dhe me knaqeshin. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *