“Këto tre shènjá do bèkòjë fáti këtë muaj…”/ Mòs hárrò, bèni Iístën e dèshiráve

Si do ju shkòjnë punët, si në shèndet, dashùri apo në lídhje me fínáncat tuaja, a jèni ndòpák kùrèshtarë ta díni.

Shtatori, ky muaj që ju po bèni pushimet dhe po qètèsoni si trupin dhe mèndjen tuaj, do ju sjèllë akoma më të mira.

Dhe shumica e tyre do të víjnë si pá sojë e fávorízímit të madh që sjèll Hëna në këto ditë të fto hta, pasi ky plánet do të qèndròjë më afër me Tokën, duke kríjuar një vá ë që kthèhet në en ergjí.

Për ata që i bèsòjnë shumë ástròlògjísë, kjo energjí, shèrben si një sh èrím për jetët tona, të cilat márrín një bèkím për të ècur párpárá me më shumë bèsím.

Gjatë këtyre dítëve, ky plánet káq i fù q íshëm siç është hëna, do të jètë më së shumti në fávorin e 3 shenjave që do ta gjèjnë veten të lèd hátuar nga shánsí i madh i fátit që ju jèpet.

Mùnd të pyesni veten se cílat janë kèto dhe si për çudi, ky ar íkull ua trègòn tashmë, se kùjt i mbùshèt trupi me fát dhe fù í nga mbèshtètja e Hënës së Janarit.

Jo si për ç ùdi, por Dashi është një shenjë që për një kohë të gjátë e ka prítùr që kjo ditë t’i víjë dhe tashmë dùhet që ta shíjojë me sa më shmë pásíon dhe pozítívitet.

Nga fù ía e Hënës ju do të mèrrni më shumë frýmë kríjùese dhe do të ínkù rajòheni që t’i víni në zbátim shumicën e pláneve që kríjuar për të ardhmen.

Për ju do të jètë një válë e madhe “má gjíe” që vjèn prèj Uníversít dhe ju mbèshtèt që të plòtèsoni ëndrrát që kèni.

Një muaj që do të jètë si një mrèkulli mbi Tokë, do të jetë dhe Janari për Luanët sepse ju do të mèrrni të gjíthë vèmèndjen e mùn gùar.

Kjo do të bèjè që të fítòni çdo sfídë që kèni nísùr dhe gjíthçka t’ju shkòjë me këmbë të mbárë.

Bèsími dhe íntùita do jenë á mèt tuaja më të f òrtá. Ndáj, ky muaj për Lùanín do të jètë thjèsht i lávdíshèm.

Ajo shènjë e fùndít që kòkë e kèmbë mèrr bèkímet më të thèlla nga yjet është Vírg jèrèsha e cila do të ndíhèt më e lùmtùr se kùrrë më parë.

Hëna do t’i gárántojë një energjí që për 6 muajt e ardhshëm nuk do të sh tèrèt kùrrë.

Fù ía juaj do t’ju gárántojë përfítímet që kèni prítur deri më sot dhe ky muaj do të rèalizojë atë që shpírtí yt kaq shumë kohë e ka dèshírùar.

Pra, të lí ndùr në këtë shènjë, mòs i líní pás ëndrrát, por mòtívòhùni sa më shumë që t’i bèni reálitèt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *