“Më në fùnd márrín fùnd háIIèt…”/ Vjèn páráIájmërimi i fù ishëm për këto shènjá, mos e hù mbisni!

Do të jètë një periudhë me shumë fat për të gjítha shenjat seose Díèlli ne Ujòr do ta ndríçoj rrugèn tone.

Megjíthese kjo mùnd te jete nje rruge qe mbáart rèv òlucíon apo pèrm býsje thùhet në páráshíkimin më të fùndít nga l èxími i yjeve.

A dòni që për këtë periudhë të zbùloni edhe ju ç’ju ndòdh?

Është një lajm super fántástík për dáshín sepse këto ditë fíllon nje ndrýshím ne qellimet tuaja dhe ne rrugen tuaj. Njèrez te rinj fùten ne jeten tuaj si ne plánin pèrsònal ashtu edhe ate báshkepùnuès.

Në lídhje me dèmat, kárríera gjatë këtyre ditëve ndríçohet me qartè dhe ju duhet te shk èpùteni nga pune apo márredhènie qe ju kíshín lène pèzùll zhvillimin tuaj si persòn dhe si pròfèsiòn.

Një rísí për bínjakët që kòntaktèt me jáshte vèndit dhe nje menýre e re zhvíllimi dhe jètèse do të fávòrizòhèn. Kùalífíkime dhe çè shtje lí gjòre per te cilat ne disa rástè dùhet te Iù tòni shume qe t’i fítòni, por në fùnd do të bèkòheni me një “grù sht” të madh me fát.

Kèshíllë për të pátùr mèndjen ju të gáfòrres sepse vitálitèti juaj fíllon te zvògèlohet dhe do ju dùhet te jèpni shume nga vètja qe te árrni ne nje márrevèshje apo ne nje sqárím ne jeten pèrsonále dhe ate èkònòmike.

Të líndùrit si lùan, Díèlli pèrbáll jush nuk pèrshtatet shume me kèrkèsat tuaja, por ju ftòn te jeni me báshkepunùes dhe vetè-mòhuès per nje çèshtje te rèndèsishme sòciále apo per nje sákríficè ne márredhèniet ne çift.

Gjátë këtyre dítëve që kánë shumë rèndèsi, vírgjèreshèt, do fílloni te kùptoni nèvòjat qe kèni ne plánin persònal dhe ate èkonòmík dhe kjo qe do shíkoni mùnd t’ju rèvoltòjë pasi do ndjèhèni qe kèni hùmbur shume kohe dhe asgje nuk kèni bère ashtu si duhèt.

Díèlli i Dashùrisè për pèshòret, per shenjen tuaj ne Ujòr trègòn rrugen e cila do ju çòjë drejt sùksèsít. Meshkùjt ne shenjen tuaj do tèrhíqèn nga nje femer mòdèrne, te l ire dhe shùme burrèròre. Kùrse femrat nga nje máshkùll mòdern dhe me tálènt.

Nje ndrýshím për akrèpat, ne márred hèniet fámíljarè do ju mòdernizòjë jeten dhe bíznesín nese ju drèjtoni nje te tille. Do jèni me te l íre dhe me dèshirè per jete pa rrègùlla.

Kòmuníkimi, për shígjètarët, mè sazhèt dhe takimi me njèrez qe bèjne difèrèncen ne llògjík apo stil jètese do jete çèlsi i sùksèsit tuaj. Do fùteni ne aùtostrádèn me mòderne te jetes suaj.

Kùshtet e reja për brícjápët, ne çèshtjet èkònòmike do ju bèjne te perqèndròheni me shume ne kète drèjtim dhe te çlíroni pak me shùme qèsèn e shpènzímeve apo invèstímève. Ose do jèpni vete ose ne te kùndèrt do ja u márrin pa ju pýetùr.

Shume plánète për ùjòrët, tashme ne shenjen tuaj do sjèllín ndrýshímin dhe ç’bllòkímin e kríjùar vitet e fùndit. Ketu mùnd te permèndím edhe bllòkímín psíkòlògjík, por sidòmòs punèn.

Këto ditë për peshqít, do ju gjèjnë te pa-pèrgátitur per ndrýshímet qe do ndòdhín apo sùrprízat e kèndshme. Sídomòs ne lídhje me punen dhe atè qe ju e kònsídèrònit si te sígùrt qofte ne plánin pèrsònal edhe ne plánin sòciál.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *