Ne te Gjakoves nuk martohem me katunar, Djali ma ka gjet katunare qe i vjen era “bagel”…!!!

Ne te Gjakoves nuk martohem me katunar, Djali ma ka gjet katunare qe i vjen era “bagel”…!!!

Pershendetje si je hi.stori tjetes. Kam deshir me nda his.torin teme me ju. Une jom nje gru nga Gjakova 46 vjeqare. Burrin e kam 50 vjeqar. I kemi 4 djem. Djali im me i madhi eshte 28 vjeqare pasi qe jam be nene une shume e re. Jam martuar ne moshen 18 vjeqare dhe kam nge.lur sh.tat.zen menjehere. Pr.obl.emi jem eshte qe djali tani eshte njo.ftu me nje vajz nga Drenica dhe na ne Gjakove nuk lejojm me u martu jasht rre.thit shume. Gjakovart me gjakovart…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *