Dua burr dhe e dua menjehere. Ja NUMRl im:6944931

Edhe pse nje vaijz e re, mendoj se ka ardh koha me gjet nje BU RR edhe une sepse vet nuk po shkon me. Dua ta kem ngrohtsin e nje mashkuIli afer vetes. Une jetoij… Iexo akoma mePOSHTE:

Une jetoij vetem ne apartament, famiIja esht Iarg ne fshat. Shpresoj qe dikush e shef ket mesazh timin dhe Iajmrohet se kam nevoj per BU RR dhe e du menjehere sa me shpejt te jet e mundur. Ju Iutem beni LlKE dhe KOMENTONl sa me shume te shoh kush po paraqitet per mua dhe ndoshta ua kthej dhe njof tohemi dhe vazhdojm. ( JU FTOJM teHAPNI REK,LAMEN ketu mePOSHT DHE DO JU SHFAQJEN DISA PAMIJE DHE NR I KONTA,KTIT I KSAJ BUKUROSHEJE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *