E Vetme jam, Me DISPONO! Jam 42 Vjecare dhe ju Der.Goj edhe F0T0T nese De.Shironi ju

Jam 42 vjecare dhe jetoj e vetme ne banesen time, i kam te gjitha ato qe i duhet ti kete nje femer dhe jam mjaft e ha pur per biseda dhe ndoshta edhe takime nese ju e deshironi ate gje! Per la jmin e plo te ju lutem kli koni ne re kla men me poshte:

Ju falemindwerit qe ne mund ti bashkojme shpirterat e vetmuar dhe qe kerkojne jeten per ta shijuar, besoj se ndodhen edhe njerez te tjere keshtu te vetmuar sic jam une.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *