E vetme jetoj ne Hamburg (37) “Kush don me ardhe te une vjen, kush nuk don s’ka pr.obl.em”,

E vetme jetoj ne Hamburg (37) “Kush don me ardhe te une vjen, kush nuk don s’ka pr.obl.em”, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Për disa vite kam qenë duke bashkjeuar me një person aë tani nuk ka më asnjë rëndësi në jetën time sepse as që kam pasur ku rorë martese ndonjëher, kështu që nuk kam kurrfar pe ng esa as nga familja e as nga ish-i im..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *