Jam nga Zvicɾa. Bʋrrin e dʋ Shqiptaɾ sic jam dhe vet. Ky esht NUMRl im

‘Jam nga Zvicra. Bu rrin e du Shqiptar sic jam dhe vet’, esht shpreh nje vaijz shqiptare qe jeton ne zvicerr. Aj0 thot po ashtu se esht krenare qe e Iyp bu rrin shqiptar e jo nacionaIitet te huaj. NESE D0NI TE K0NTAKTOIJM BASHK, ATEHER MERE NUMRlN TIM DUKE E HAP REK LA MEN mePOSHTE DHE LE X0 AK0MA:

‘Jam e pa varur dhe punoj si cdo njeri tjeter, por du ta kem dike afer vetes tanime’, esht shpr ehur keshtu. KUSH KA lNTERES, beni Iike dhe komenta UN I LE X0J. P0 ASHTU HAP ATE re,kIamen ketuPOSHT DHE MER K0N TAKTIN TIM TE teI.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *