Jam nje e Re e Ve dhe qe Dua te kem vetem Qejf ne kete bote

Ne redaksin ton ka ardh nje leter nga nje gru a rreth 35 vite, bu rri i te ciles ka nderru jete nga nje vr asje para disa viteve. E reja tanime e ve thot se ndihet e vet muar dhe ka nevoje te kete ne krah nje bu rre qe e ben te ndihet mir. PER K0NTAKTIN E VAJZES, NE JU FTO JME teHAPNI REKL AMEN DHE DO JU SHFAQET BRENDA 3 SEKUNDAVE.

‘Bu rri te ciIin e doja shum me ka ndrru jete nga nje vr asje para disa vitev, por tash kam fiIlu ta ndiej veten te vetmuar. Dhe menura me e mire do kishte me qen me e gjet ndo nje person qe me tra jton mire. Te interesuart te bejn LIKE dhe komenta, un do i pergjigjjem’, shtoi ajo. hvp rek, Iamen per taMARR k0ntak,tin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *