Kam qen 2 her e Martuar. Tani jam e Lir kerkoj vetem te burra mbi 50 vjec se jan me te mire

Historia ime eshte interesante sepse une kam qene e martuar me para 2 here, mirepo te dyja martesat deshtuan shkaku shume gjerave me partneret. Tani jame e lire dhe kerkoj burra kryesisht mbi 50 vjec, jo se me me te rinj nuk

dua, por me e hijshme eshte me moshataret e mi. Jam nga Durresi, zonje e mbajtur por jeta keshtu eshte, nganjehere nuk ecin gjerat sic duam ne. Do kisha dash te njoh diku qe eshte i rrespektueshem me mua dhe nuk me trajton keq. Per ta ma.rr kon,taktin tim teTELEFONI ju ftoj qe te hvpni rek,Iamen 3 seko nda mePOSHTEE dhe e merrni numrin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *