Mòs rríní sonte pa mèsuar ç’ju ndòdh në fùndjávè. 4 shènjat që do kènë vès htírèsi

Sa hèrë që në dèrën tonë “tròkèt” dita e prèmte, ajo trègòn se pak e nga pák po vjèn fùndjáva.

Ndáj dhe sot është koha më e qètë dhe e dùhùr që në këtë mirë të mbárë dhe me shumë fát siç është 20 Janari, ju të mèrrni atë kèshíllë që do ju vlèjë në fùndjávë.

Që ta nísím me dashín, për ju yjet thònë se gjatë të gjítha ditëve të fùndjavës dùhet të trègòni kùjdès në maksimum dhe të mèndòheni 2 herë párá se të vèndòsni.

Lùmtùri për demin sepse këtë fùndjavë me një të afërm línd një bashkëpunim dhe ju këtë kèni dèshírùar prèj shumë vitesh, ndáj do bèni hátánë.

Gèzòhu edhe ti binjak sepse në vèndin ku punoni ose do ju pròpòzojnë një pagë të re, ose një kárríge më lárt. Ndáj dhe që nga kjo fùndjavë për ju nis një kohë e qètë dhe pa st ès.

Ti gafore është koha që mènjèherë të nísësh të kùjdèsesh sa më shumë për veten se gjèrát po ju rèndòhen dhe ju po stèrmùndòheni më kot. Bèni që këtë fùndjavë një vízítë tek mjèku.

Ju luan keni shumë áftèsi ndáj dhe që nga kjo fùndjavë do ju jèpet një òfèrtë që ju do t’i kùshtòni shumë rèndèsi. Dègjòni çdo detaj dhe fòkùsohù tek ajo që ju bèn me lèk.

Nga puna dhe deri tek sùksèset në fámilje, nga kjo fùndjavë ti vírgjèreshë do të hýsh në rrèthin e ditëve të mbára dhe për ty páráshíkohet një e ardhme plòt ëmbëlsi.

Miqtë do të jetë ata që ty epshore do të të ndíhmojnë më shumë në këto ditë që të dálësh nga një háll i madh ku jèni fùtùr. Kjo mírèsi do ju víjë, por kùjdès në ditët që pásojnë.

Lídhu më shumë me fámiljen ti akrèp dhe këtë fùndjavë bèni një aktivitet që do ju gèzòjë të gjíthëve. Kjo do të bèkòjë me lùmtùri jetën tuaj.

Nuk do të jèni shumë të qètë shígjetarë ndáj këto ditë mátùni mirë pára se të “mèrrni z árr” se pásòjat mùnd të jetë të pa-ríkùperùèshme.

Edhe ju brícjapë trègòni më shumë kùjdès në këtë fùndjavë në fámilje ku edhe pse mùnd t’ju nxèhín, ju dùhèt që të trègòni sa më shumë dùrím se ditët e bardha nísín nga e hëna.

Mbáni sa më shumë kùrsímet ujorë dhe këtë fùndjavë mos ia fùsí me “top” sepse më pas do të lí ndín vù jtje në çèshtjet fínánciare.

F3ndjava do ju ngròhë shumë ju të peshqve dhe do ju mbùshë plòt me gèzím më fámílje duke ju dhùrùar vetëm páqe dhe shumë èmòcíone të pástra.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *