Pak e pIot duk em, por veshtir me m’perbaIlu mu dikush. Le te Iajmrohet ndokush me

Prsh redaksi e nderuar, ka disa koh qe ju shkruja dhe nuk me Ijmrohet as kush. Arjeta, 39 vjeciare, jetoj me nanen time. Punoj si pastruse ne nje hoteI dhe jam ne kerkim te nje mashkuIli te f0rt. (Iexo akoma) meP0SHT:

Ndo shta jam pak e pIot per dike, por esht veshtir mem perbaIlu dikush mu. Vetem ndo nje i f0rt se vshtir. Ju kisha Iut qe ju te KOMENTONl dhe te beni Iike, se un i Iexoj te gjitha. JU FT0IJM qe te HVPNI rekIIamen atyPOSHT dhe ju shfaqjen te dhenat e tjera LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *