Pak e trashe dhe e madhe por nuk jau leshoj rrugen as te rejave qe po ja mbajn nalt ama nuk po munet BURRl

Pak e trashe dh e e madhe por nuk jau leshoj rrugen as te rejave qe po ja mbajn nalt ama nuk po munet BURRl

Redaki dua t andaj me ju nje shqetsim ndoshta del dikush qe me kupton un kam 8 vite qe jam e martuar por asniher e knaqur ne aspektin e dashuris sidomos kohet e fundit burri im nuk mund te me permbush aj gjithmon ankohetn nga un se kajam e plote e madhe dhe trashe nuk e di a dek spo munet a met vertet jam veq kam fillu mem lodh kto arsyet e tij dhe sjam e permbushur qe nje kohe te gjat nuk e di a ka ktu dikush qe ma kupton hallin por nese ne ka let me lajmroj ne viber ju fto jme te hapni rek Iamen ketuPOSHT dhe ju shfaqjien disa f0t0 dhe kon,takti i ksaj bukuroshje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *