Ah, ça je ti, ça je ti! Më Thuaj Shenjën e Horoskopit, ta them me vetëm 1 fjaIi!

Te mper amentet janë shumë të rëndësishme në përcak.timin e sjelljes së njerëzve; dy te mper amente të njëjta mund të jenë shpjegimi i mosmar.rëveshjeve në ç ift apo pro.blemeve shoqëroreEkz.iston një arsye për veprimet që kryejmë si qenie njerëzore, megjithatë është shpesh e vës.htirë të kuptojmë njëri-tjetrin dhe mënyrën se si ndihemi, veprojmë apo për ato që themi.

Shumë prej përgjigjeve mbi këto mis.tere mund të gjenden në shpjegimin e tipave ose tempe.ramenteve të njerëzve.

Të gjithë ne kemi lindur me tendenca sjelljeje të përcaktuara.

Plot 50% e sjelljes te njerëzit vjen si shkak i faktorëve gje.netikë.

E, atë 50 % tjetër duket se na e ndikojnë yjet, kështu “bet.ohen” astrologët të paktën

Në vijim, mund të lexoni se cila është fjalia që ju përshkruan sipas shenjës së Horoskopit dhe pas tyre, do të njiheni me 4 temperamentet që hasen përgjithësisht te njerëzit.

Ku bëni pjesë ju?

Zbulojeni sipas shenjës së Horoskopit dhe më pas, sipas llojit të Tempe.ramentit…

Fjalia që na përshkruan sipas shenjës së Horoskopit

Secili nga ne është një natyrë komplekse.

Na ndodh shpesh të ngrihemi një mëngjes dhe të ndjehemi sikur nuk duam të shohim njeri me sy e të nxje.rrim fjalë nga goja.

Ndërsa, nga ana tjetër, na ndodh edhe të jemi super të ka.rikuar dhe kjo nuk ka lidhje me ndonjë arsye specifike.

Madje ndonjëherë na duket sikur kemi më shuam se sa një personalitet.

Gjithsesi, pava.rësisht luhatjeve, ka gjithnjë një fjali e cila na përshkruan më së miri dhe kush më mirë se sa horoskopi mund të na thotë?

Dashi

Puno shumë fortë për të arritur një qëllim ose kënaqësi.

Demi

Do ta thotë mendimin në fytyrë jo prapa krahëve

Binjakët

Shpesh përfs.hihen shumë në pro.blemet e të tjerëve.

Gaforrja

Arrin të shohë përtej bud.allalliqeve të njerëzve.

Luani

Kënaqet me bisedat intensive dhe të the.lla me njerëzit.

Virg.jëresha

Ka një memorie të shkëlqyer.

Peshorja

Nuk mund ta dish kurrë me sig uri se çfarë po blu.ajnë në mendjen e tyre.

Akrepi

Të jep këshilla reale të cilat vënë në dyshime.

Shigjetari

I ur.rejnë njerëzit që përp.iqen t’i nd.alojnë ata për të qenë vetvetja.

Bricjapi

Ka tendencën t’i mbajë ndjenjat më të the.lla për vete.

Ujori

Janë kaq mëndje hapur, saqë i urr.ejnë kufizimet dhe rregullat.

Peshqit

Janë luf.tëtarë të f.ortë edhe pse duken të qetë e të butë ata janë super he.ronj të vërtetë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *