Kerkoj fatin e jetes Prishtinalikja 2 muaj e martuar ne gjermani

jom e vetem jom e divo rcuar dhe deshiroj te njoftoj ndonji mashkull qe ka pretendime serioze dhe te jet mardhenie pune mundesisht
ish burri iku me nji gjermane dha ka kater muaj nuk ljmrohet nuk ljmrohet ndersa vet kam veshtiresi ekonomike nese jeni te sinqert dhe serioz mu ljmroni sa per fillim pijna nga nji kaffe pastaj shofim lutem djemt per avantura mos te ljmrohen LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

dhe studentet pasi qe edhe vet kam qen e tille ju kisha lut vetem meshkuj qe e respektojn familjen dhe traditen shqiptare ljmrohen Stsepse kom arsyet e mija dhe mund te jet ndokush nga familja e ish burrit kl iko ne rek lam dhe prit dy minuta emer ne msn numrin e viberit tim dhe falsim u ljmruat apo jo sidoqoft kaloni mire LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *