Mami nga Prizreni e vetmuart kerkon dike qe e ploteson ne Asi

un jam nji mami e vetmuar desha te tregoj nje rrefim te bukur dashurije por ano nim ju lutem. Kam butikun tim personal ku punoj vetem ne te shu mten e kohes mbasi e ka pasion moden dhe eshte nje arsye e more per te njoftuar meshkuj dhe per te ber qejf.ka nje kohe qe gati dite per dite por edhe pse i vetem gjdo her ble nte diqka sa per tu arsyetuar..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Kaloi edhe sot kerkonte pantallona, dhe mbasi disa i morri per prov un ra.ste.sisht e hapa perden e gar.dero.bes dhe e pash te xhve.shur dhe shum i buj.shem,u ek.sito.ve nga pa.mja dhe ai e ver.ejti ate me kerkoi edhe diqka tjeter kurja of.rova me kapi per kra.hu dhe mbasi isha vetem me f.uti ne gar.der.ob filloi te me puth vru.ll.shem dhe shum i et.ur per femer menzi se pri.ste te me gjej gji.n.jt e mi shtr.en.gonte fo.rt ma f.uti d.oren p.os.ht te fu.st.ani she un isha lagur qu.l.le, me mbe.s.hteri per murri dhe..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *