Pershendetjet e mija quhem Laura kom lindur ne gjermani ne München

me origjin jem nga Peja 31 vjeqare kom qen e martuar me nji tip shum xheloz dhe fanatik familja ishin shkaktare dhe insistuan fort qe te martohesha me at tipin pa e njoftur faare Tash dua te njoftoj nji djal skan lidhje vitet por kom vetem nji kusht qe te bashkjetoj me at per disa kohe

Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un finaciarisht qendroj mire jom mjeke dhe punoj ketu ne München ne nji spital ketu un spo kom kontakt me shqiptaret te gjith te interesuar munden memu ljmruar me falni ne gabimeet e shkrimit kl iko ne re klam me posht pastaj pas nji kohe te del numri im i viberit LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *