Shoqja Ime Me Aq Forte Ma Ka Be Ate Punen Saqe Spo Mundem Kurr Ta Harroj Ate Nate

Të dy u ndamë me ish-at tanë dhe vendosëm të bëhemi miq me përfitime, por a duhet të përpiqemi për më shumë?Lexo me shume duke HAP REK IAMEN ME POSHTE

Unë jam 24. Jam ndarë nga e dashura para disa muajsh. Ishte ideja e saj. Ajo tha se nuk do të shkonim askund dhe lidhja u bë mërzitshme.Ajo gjithashtu tha se kishte gjetur një djalë tjetër.Isha i shkatërruar. Kishim më shumë se një vit që ishim bashkë.Ketu mund ta lexi Historin
LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *