Burri im eshte ne Angli ka 4 vite qe nuk vjen ne shtepi, kurse un kam mbetur shtatzene

Burri im eshte ne Angli ka 4 vite qe nuk vjen ne shtepi, kurse un kam mbetur shtatzene…

Pershendetje dua te ndaj me ju nje p.ro.blem timin se nuk po di si tia bej h.allin ksaj pune.Ka 6 vite qe jame e martuar burri im pu.nonte ne ndertim.tari por per te fituar pak me shum se ne ven.dlindje vendosi te kerkoj a.zil pastaj te me merr edhe mua me vete./ LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Por 2 vite pasi burri mori rrugen e g.ur.betit mu mu shuan shpr.esat se do te kthehet per.seri dhe keshtu fillova duke u hapur nbis.eda me persona jashte f.ami.ljes…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *