“Dashnori i martuar më vesh si infermiere dhe…”

Përshëndetje psikologe Deidre, unë që po ju shkruaj jam një vajzë 20 vjeçe. Prej disa muajsh jam lidhur me një burrë të martuar të cilin e njoha në palestër. Ai është 43 vjeç por është mjaft i mbajtur dhe simpatik. Ditën e parë që e takova, u ulëm të pinim d içka në barin e hotelit ku kishim dhe palestrën. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Pasi kaluan disa orë ai më tha se kishte mbyllur një dhomë dhe se do të qëndronte aty atë natë, duke më ftuar kështu që të shkonim dhe të vazhdonim bisedën në dhomë. Kështu bëmë, por pasi qëndruam edhe më shumë ai më tha se nuk ishte mirë të largohesha natën, ndaj duhej të flija aty. Sigurisht që fjeta dhe përfunduam duke bërë seks të paparë. Kështu nisi lidhja jonë dhe tani takohemi sa herë ai ka kohë për mua. Por ajo që ka filluar të mos më pëlqejë nga kjo lidhje, janë dëshirat seksuale që ai ka.

Gjithmonë kur bëjmë seks ai më kërkon të vishem si infermiere, me uniformë shkolle apo veshje të tjera të çuditshme. Unë i kam thënë se kjo gjë nuk më pëlqen por ai më tregoi se kjo i nxiste fantazinë. Madje tha se kishte dhe një lidhje me një vajzë 16 vjeçe të cilës po ashtu i kërkonte të mbante uniformën e shkollës, por ajo nuk e plotësonte ashtu si unë. Nuk e di nëse kjo gjithë po më dëmton apo jo dhe nëse duhet t?ia ndërpres këtë lloj loje, pasi vërtetë nuk më pëlqen?.

Përgjigjja e psikologes ?I gjithë ky përshkrim që më bërë për këtë zotëri, mu duk tepër i frikshme. A nuk mendon se kjo lidhje nuk është e denjë për ty?! Ti je një vajzë e re dhe me shumë mundësi më të mira, përse duhet ta lejosh veten të të shfrytëzojë dikush vetëm për dëshirat e tij seksuale?! Unë të këshilloj që të heqësh dorë menjëherë nga kjo lidhje e cila të sjell vetëm dëme?. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *