Hoxha i shkupit me beri te shoh yjet me coi ne qiellin e 7

I thash vetes pse nuk e pash para se te martohem, punen qe ma beri asnjeher me pare nuk kisha perjetuar nje ke naqesi te vertete, Degjo HISTORIN e plote me zerin e kesaj vajze duke LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *