Jam e di.vorcuar gati 5 vlte tani jam ne kerkim per te bashke jetuar po asesi per tu martuar, nuk mund te duroj me gjate..!!!

Jam e di.vorcuar gati 5 vlte tani jam ne kerkim per te bashke jetuar po asesi per tu martuar, nuk mund te duroj me gjate..!!!

Edhe pak i bej 5 vjet qe jam e vetme dhe tani e shof se spo muj me b.ajt mo jam e vetme ne banes kam nis me perc.jell nje ser.ial edhe diteve te fundit ka nis mendja pom rri krejt te ajo pun, dhe tani e vendosa me kerko naj mashkull per bash.kjetes po asesi nuk ma.rtona du vetem mu kn.aq e asesi mi shti vetes gajle, jam e mir aq sa jam siq po me shikoni tani dhe kto dy tre dit kam nis me pa and.err vetem at pun tu ma bo e thash mos ta marr veten ne qaf ma mir ta li.pi naj nja qka ma hek ket n.xet se nuk bo.het nami, un as e para nuk jam qka po kerkoj e as e fundit skam per tu kan…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *