Nuk jam duke kerkuar pasuri apo bukuri, po kerkoj nje burr qe ma

Pershendetje!Kërkoj një lidhje serioze, Jam single Unë dua të martohem duke pasur familjen time Unë nuk jam duke kër.kuar pasuri apo bukuri,vetem ato gjera te cilati kamdhe un./LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Unë dua dikë për të vërtetë që di se çfarë dëshiron nga jeta që është e ve,ndosur dhe që ka karakter,jo vetem te dalme shoqeri dhe mu tme mbyll mr,ena kater murev/LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Unë dua një shok për të jetuar jetën, kështu që nëse jeni duke kërkuar të një.jtën, ju l.utem mos tele.fononi. Preferoj te mos.huarit, vetëm marr.ëdhënie me thir.rni ne vajberr ne nmrin tim qe gjendet aty ku shkruan s.po-ns.ore.d aty brenda i keni te gjitha she.imet ,mund te me shkru.ani ne cdo koh,shpresoj se do ta kem fat.in .LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *