Eger Ma Bente Ate Punte Saqe FIoket Mi ShkuIte Dhe Mbesnin Ne Doren E Tij.

E kisha nje shoqe mirepo kemi pasur me heret nje Iidhje si femije por kur u rritem e beme, Lexo Historin e PIote Duke HAP REK IAMEN ME POSHTE

ate punen dhe ishte aq e mire sepse ne e pritem per nje kohe te gjatete kemi dicka ashtu e kur i mbushem nga 24 vite tham pse sta provojme, Aq mire e benem edhe aq ishim per njeri tjetrin ne ate pune saqe e kapa per FIOke dhe e bera deri ne fund tere nkonte aq forte sa qe te degj ohet nga te gjithe qe ishim ne nje dhome HoteIi te Iire, Ajo qe me ka mbetur ne vesh ishte Ieshomi fIoket dhe ndaI sepse e beja shpejt deri sa e kre va rmbenda saj,LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *