Inshallah martona me nje Burr qe nuk i ka prinderit Gjall se nuk mundem te jetoj me Vjehrrit dhe…!!!

Pershendetje! Jam nje 23 vjeqare jetoi ne Europ. Nuk po shkruji per ndonje problèm personal por per nje problèm qe po shkatrron raportet É prindve më djemt É tyre Edhe raportet e çifteve, andaj më nje fjal po shkatrrohet lumturia familjare. Dmth per nje problèm te pergjithshem.Qysh kur isha e vogel ky problèm m’ka shqetsu. Kur ndegjoja biseda rreth ketyré problèmeve, jam mundu më kuptu realitetin.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *