Arjola: “Jam 27 vje çare kerkoj Bu rra më të moshuar që të takohemi e te dalim naten”

Arjola: “Jam 27 vje çare kerkoj Bu rra më të moshuar që të takohemi e te dalim naten” JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Përshëndetje të gjithëve, unë jam Arjola. Unë jam njëzet e shtatë vjeçare, kam lindur në fshat, por tani jetoj në Tiranë.Unë jetoj me prindërit e mi në banesën tonë në qendër të Tiranës. Unë kam një motër më të vogël që është njëzet e dy vjeçare që ende nuk është martuar edhe ajo. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *