E Bej Qe 10 Vite RreguIIisht Me Shokun E MAhaIIEs A Eshtegabim?!

Une e bej ate pune me nje shok te mahalles sime ku jetojm ketu ne Priishtine rreguIIisht prej moshes 18 vjecare e kam bere para dhe humbVlrgj, Ndersa ashtuGo jorendhe sene tjera si psh te Iepirat ai mua une ate dhe mrapa prej moshes 17vje. Pra kur i mbusha 18 i dhash mundesine por probIemi eshte se nuk dua ta martoj dua ta perdori vetem per ate punen dheHAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *