E lash te fejumin shqiptar dhe u martova me nje djal me ngjyre, jam shtatzen dhe shume e lumtur me ta, kem nje

E lash te fejumin shqiptar dhe u martova me nje djal te zi, jam shtatzen dhe shume e lumtur me ta, kem nje LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

E lash te fejumin nga KS dhe u martova me nje djal te zi, jam shtatzen dhe shume e lumtur me ta, kem nje… – Pershendetje une jam ajo zonja qe e kam ndare h istorin time me ju. Dashta me ju tregu qe tash jam pran djalit te zi, te fejurin nga kosova e lash familja eshte me mu dhe tani po ja konfirmoj qe jam shtatzen dhe jam shume e lumtur me ta, kem nje qe nje te vogel engjullore qe rritet ne barkun tim. O njerz un kam marr shume komente … JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *