Kerkoj Burre Nga Kosova Te Ja Boj Letrat Jam E Vehtmuar Ne Zvicerr Ne Banese Dhe Kam Nevoi Per

Kerkoj burre nga Kosova te ja boj letrat jam e vehtmuar ne Zvicerr ne banese dhe kam nevoi per…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Kerkoj burre nga Kosova te ja boj letrat jam e vetmuar ne Zvicerr ne banese Ky eshte numri im Një grua ka dërguar një mesazh rrë’fimi për një ngjarje e pazakontë e cila i ka nd’odhur sa e kishte burrin ne Gjermani, ku burri i saj i kishte dër’guar disa para për një shok te ti, por këtu filloj gjithçkaLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *