Kush eshte shqiptarja nga Zvicra – Pa.re kam me bollëk, per po vu.aj per nje burre

Unë jetoj dhe punoj në fshat, kam nevojë për një njeri të butë dhe punëtor për të jetuar së bashku dhe për të më ndihmuar në punë.Unë kam pemishte dhe serra këtu në fshatin ku jetoj, kam nevojë për një dorë të fortë mashkullore pranë meje qe ti kontrolloj të gjitha. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Kam bashkëjetuar për dy vite me një francez këtu ne Zhenev dhe kemi punuar bashk deri sa e kemi rritur biznesin, por që nuk zgjati më shumë sepse ai gjeti një grua tjetër dhe e vazhdoi biznesin e tij me ndërtesa pasi ka ne gjithë Zvicren. Ketu në fshat ai ma ka dhuruar gjithë pasurin sepse atij i dukej pak, por për mua ka shumë vlerë dhe arrinë miliona franga gjithë këtë tokë që e kam këtu. Nuk kam fëmijë dhe jam plotësisht e lirë, dhe të gjithë ju që mendoni se mund të jetojmë dhe të punojmë këto pemë e perime dhe të jetojmë të lumtur së bashku merrni numr1n tim në pamjet këttu më poshtë menjëher pasi të mbaroj mark3tinguu dhe ta sh1kojmë se a për`puthemi me mendimet tona. Jeta është e bukur prandaj gjithkush ka të drejtë ta shijojë jetën dhe të knaqet me njeriun që i pëlqen. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *