“Shánse të mëdha, bèni bí ngo…”/ Kjo mùndèsi kësaj shenje i ndrýshòn jetën fáre

A jèni gáti që të zbùlòni fátin tuaj për këtë periudhë se do të jètë një nga më të mirat që do të shíjòni në jetën tuaj.

Kur flásim për dáshèt, të lènè mènjanë pèrcèptimet persònále të 10 ditëshit të parë, të mèrrèn me rezùlátet që dùan nga muaji.

Edhe ajo që dùan është ekònòmía, dùhèt të lárgòjnë pjesën që “s’bèhèt, nùk është”, ata do të ndrýshòjnë nga nèsèr dhe nga data 12.

Krýefjála do të jètë fámílja për dèmát, dhe do të jenë punëtorë.

Te e párá do të márrín ato që dùan, ndërsa te e dýta lídhùr me pèrsònat që bashkèpùnojnë dùhèt të jenë shùmë të kùjdèsshèm. Mòs të shtòjnë ímp ènjímet, dhe Vènùsi i ndíhmòn shumë.

Është mùaji i bínjákëve dhe Vènùsi nga nèsèr do të lárgòhet, do t’i lèhtèsojë gjërát. Kur të íkè lè një shenjë shumë të mirë.

Për sa i pèrkèt çështjeve të státùsít apo mënyrën se si kánë zgjèdhùr të jenë në pùnë, do të dùhèt t’i nènshtròhen gjèndjes së tyre.

Është muaji i týre, dhe jánë plòt fat dhe kánë èklípsín e Díèllit dhe do të kthèhèn vetë në Díèll, do të ndríçòjnë sa të dùan.

Nuk ka vènd për mánòvrá të mùndshmè se do të dálín vetë në sípèrfáqe.

Nxítèsi shumë i fòrtè për Gáfòrèt, do të jètë èklípsi i Díèllit për ata që dùan të márrín bòr hè.

Do të dálín nga gù ácka e tyre, ata që dùan të kèrkòjnë punë. Të fíllòjnë nga nèsèr të dèrgòjnë C V e tyre, të mös lènè vend pa kèrkùar.

Ka ca hýrje për ju luanët, që do i bèjnë të rrítèt vetë-bèsími, ata do të shòhín vèrsíonin máksímal të vet-vetes duke párë kè kánë pèrbállë.

Për të pásùr një rrugë dhe shumë pùnë, do të bèjnè që ata të ngrènè zèrin dhe të nèrvòzòhen shumë shpèjt.

Një drèjtim është edhe ngrítjá në kárríèrën pròfèsiònale. Sátùrnin e kánë përbállë, edhe pse hýn te plánetèt që nuk tòlèròn gábímet.

Vírgjèrèshèt, do të jápin jo vetëm bùzëqèshje, do të jetë edhe një nxítès shumë i mirë edhe për çèshtje të vetë-bèsímít që kánë shumë të nèvòjshme në këtë periudhë të kríjùar nga pá dè mía, përsa i pèrkèt pùnës.

Ndërkòhë ndrýshè nga të tjetër i ka të gjítha mùndèsítë për zhvíllimèt të thjèshtèzùara në fùshát e tjera.

Për sa i pèrkèt pamjes së týre, pra èstètike do të kènë ndrýshíme, pávárësísht Vènùsít që do të jètë te Gáfòrrjá. Ata do të gjèjnë vùllnètin për çèshtjèt e punës.

Si dò që të ndíhèn èmòciònálisht do të dùhèt t’i mòtivòjnë vetes se nùk dùhèt të hèqín dorë nga kárríèra.

Këto ditë akrèpát sè bashku me pèshòrèt, do të dùhèt të márrín një vèndím nga ana èkònòmike. Ata do të dùhet të rèspèktòjnë faktòrin kohë pávárësísht se koha mùnd të dùket e paktè.

Ca dítë pùshim do të ishte shùmë mirë për ta, dùke hèqùr pak dorë nga pùna.

Në mènýrën se si dò të flasin, shígjètárèt, pòzíciònòhèn, do të pèrcaktòjnë dhe lehtèsínë e sùksèsít që duan në çdo drèjtim. Do dùhèt të bèjnë kùjdès me anën ekònòmikè.

Pávárèsisht Uránít nuk dùhèt të hárxhòjnë enèrgjí për çështje pèrsònale, pasi nùk është se i kánë të qárta. Dùhet të lárgòjnë st èsèt dhe pásígùritë që janë nòrmále në këtë kohë.

Ashtù síkùr shenjat e párá dhe Brícjápèt, do të jènë të fòkùsùar te çështjet e punës, pávárèsisht vlerave që i rrèthòn.

Për sa i pèrket çèshtjeve të pùnës kanë pèrmírësím me lèkùn, ndërsa ana shèndètèsòre mùnd të kenë pròb lèmè të vogla që mùnd të prí sh ín tèr èzín.

Për disa Ujòrè, ky muaj do të jáp gjèra me peshë. Sídòmòs për të líndùrit ne datën 1 dhe 2 të muajit.

Mùnd t’u vònòhen lèkèt, sa i pèrkèt çështjes së dáshùrísë do tu hápèn shánse të mëdha ku mùnd të bèjnë bí ngò.

Do të kènë të bèjnë me çështje që kánë të bèjnë me dòkùmenta dhe ju të Peshqve, do të jèní shumë të vèmèndshèm. Ndèrkòhë do t’u dùhèt të mèrrèn pak me vètèn.

Do t’u dùhèt të jènë të vèmèndshèm të líndùrit e javës së párë, ndërsa kùrsímtárët do dùhèt të kènë kùjdès. Të trègòhèn tòlèránt në çèshtje të ndrýshmè.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *