Po Me Ndodh Nje ProbIem Serioz, Jam Mesuar Me K… Te Zi, Kur Po Dal Me Shqiptarët As Nuk Po Me Giligicin Ate Poshtë

Kam Nje problem Serioz, Kam jetuar ne Amerike per 10 vite, Atje kam kryer shkollen edhe fakuItetin jam me prejardhje nga Peja, Lidhjet i kam pasur goxha te mira sepse posedojne nje t rup goxha te mire dhe djemt me hidhen per te me kapur i kam pasur do lidhje me Shqiptare mirepo si e kam provuar me te zi ketu ne Chicago besomni se nuk po mund mo te dua nje te bardhe dhe jam tuj hek me tmadhe se nuk po arrije te knaqem ndersa te shpise me bejne presion për te më martuar me Shqiptare nuk di si ja bej..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *