Krenari e madhe/ Vajza shqiptare shpallet studentja më e mirë në Universitetin e Athinës

Albiona Mancho, vajza e dy emigrantë ve shqiptarë, e diplomuar në univeristetin e Athinës në Greqi.

Studentja theu stereotipet dhe matësin e shpejtësisë në Panhellenic të këtij viti me 20 në Shkencat Kompjuterike.

20 në Ekonomi, 18,6 në matematikë dhe 16,4 në Gjuhë Letërsi Moderne Greke.

Ajo doli e para (dhe më e mira) në Departamentin e Shkencave Kompjuterike të Universitetit të Athinës.

Madje pa kaluar në studim me zgjedhjen e saj, por vetëm me përpjekjen e saj dhe mbështetjen e mësuesve të saj në shkollën publik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *