Lshim Duke E Bere Me Te Dashurin Forte AsidentaIisht E Hyri Ne THOBEN Tlme Dhe Aty

pas nej feste vendosem paprit ta bejme ate punen me te dashurin ishte aq mahnitshem deri sa erdhi momenti kur duke e rreshit ai vegIen e tij ne pldh ln tim te vogl i thash hajde me shpejt se jam afer te kryejdhe ai me tha ta haNe momentin qe fiIIoj i rreshqitinga para rapa mu zbardhua gjithe dhe dhlmbje pastaj kisha deshire ta provoja e HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *