Dua Tja Ha Te Gjithin, Por Kam Frike Se ZbuIohemi Nga

Shefl im i punes ka 47 vjec edhe miIioner dhe shume i pashem kohe pas kohe me ngacmon por edhe une nuk ja Ie i thash qe do te ha te gjithin ti nuk ke pas nje gockeshtu me IIoj per formacash thoba ime sun e perth akon dot ai tha duhet t aprovojme qe te foIIm por ai eshte i martuar dhe kohe paskohe i vije ne zyre gruaja kamfrlk se do humbi punen po ta gjej ajo se.. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *