Jam 58Vjeç Dhe Ndihem Si Te Jam Qikë E Re, Nuk Lëshoj Rrugë As Te Rejave Për Krevat Sepse Ato Nuk Kan Përvojën Time

Jam 58Vjeç por a besoni se ndihem si te jem qik e re krejt ne terezi i kam, per as nje milimeter nuk lëshoj udh as te rejave per ne krevat dhe tani kam vendos te jem me dike pasi e ndjej se ma kerkon trupi, e di se ka prej jush qka me thon rri moj ti ku shkon a se shef veten se je plakur…por joo ende e dua ta shijojë jetën.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE. HAP REK IAMEN ME POSHTE

po e vertet se i kam aq por mos me paragjiko pa pasur pun me mu, un jau them te verteten se nuk me dhemb asnje pjesë, jam e fort guri e lene mo punen e krevatit aty te jeni te sigurt se ju la pa frym,LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Tani jam ketu e vetme sepse vajzat e mija kan marr rrugët e tyre secila jetën e vet dhe nuk i pengoj në jetën e tyre. Un me tana të mirat jam kam penzionin e burrit rametlis dhe i kam kushtet shum te mira pasi ai ka pas rrog te mir shum.. jam e vetme ne banes dhe e bej jeten si dua un, por nese keni vendos njeri prej jush te jetoni bashk me mu atëher do behet edhe me mir, ather edhe pen zioni edhe banesa edhe un jemi tut krejt komplet per ty dashuria ime, por nese me doni vetem per qef ather me shkruan1 në fejsin tim aty ku shkruan SP0.0RED mund ta merrni pasi të ka mbaru rekl,åamä aty…ne vazhdojm biseden dhe e lem taki min shum shpejtLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *