Jam nda para 5 vitev. Jam thuaj se e pa perdorur. Dua te NJlHEM me dike, ja NUMRl lM

Sot ka ardh nje Ieter nga nje zoje rreth te 45-ave me nje kerkes te vecant per gjith te interesuart. Zoja ne fjaI esht nda para rreth 5 viteve, por akoma e f0rt dhe shum pak e per dorur, sic thot ajo. Poashtu thot se.. Iexojeni te pIote Ietren akoma mePOSHT, jan te dhenat dhe NUMRl:

Poashtu thot se, nuk ka rendsi m0sha, ben edhe me te ri se ajo. Prandaj ju Iutem te beni LlKE dhe K0MENTONl, sepse ajo do i shikoj te gjithe dhe do te vendose per ndo njerin nga ju. Ju FTO JME qe teHAPNI rek Iamen menjeher ktuPOSHT DHE do ju shfaqijen disa pamje dhe NUMRl i saja

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *