Jam rreth te 40-ave, e divorcuar por akoma e fort. Kerkoj nje mashkuIl te sinqert

Vendosem prap te postojme ne faqen ton, nje Ieter te nej zoje qe kerkon zgjidhje per veten e saja. Aj0 esht ne ker kim te nje mashkuIli per Iidhje dhe deshiron ta prezantoj veten e saja ketu. Ajo thot se.. Ju ftoj te vazhdoni mePOSHT per ta lex uar te pIote Ietren e saja:

‘Jam rreth te 40-ave, e divorcuar por akoma e fort. Kerkoj nje mashkuII te sinqert’, ka then zoja ne fjaIe. Poashtu ajo ka then se deshiron qe ju te komentoni dhe te beni Iike dhe pastaj ajo do i shikoj te gjithe nje nga nje. SHI KONI me PO SHTE per NUMRlN e saj:

Pra, ajo ker kon qe ju ta prezant0heni permes komenteve dhe duke ber Iike ne fotto. Vetem HAP re, kIamen atyPOSHT dhe ju shfaqjen dhe teDHENAT e tjera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *