qika e tezes me beri te prishem teksa ma prekte K. tim te madh!

Qika tezes time jeton ne Ch te dyt i kishim 20 vjet, por ne nuk jemi pare shume here pershkak te largesis ne nje vere ato erdhen ne pushim tek ne edhe duke luajtur e pash qe me preki veglen pa dashje kinse dhe me tha sa te madh e paske, dhe filloj duke qesh duke me thene nuk eshte gje nese te ndihmoj, Degjo Historin e Plote duke HAP REK IAMEN ME POSHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *