Se si më i egër në jetën time, me… Histori e pabesueshme

Kësaj ngjarje të madhe për mua i ka paraprirë një seri e pandërprerë bisedash me temë se** në ordinancën e tij private. Gjatë kontrolleve gjinekologjike doktori vazhdimisht më shikonte, sikur donte t’më hante për së gjalli. HAPE/SHTYP REKLAMEN KETU

Së pari, filloi me prekje provokuese, derisa një ditë nuk u durua dhe më tha: “Oj e poshtër, a nuk po e sheh se po të dua, a?!”. Dhe, pa një e pa dy më puthi. Herën tjetër, gjatë shpjegimit të rezultatit të analizave, më ishte afruar afër dhe na ishin bashkuar trupat tanë. Unë po përjetoja një emocion të vërtetë dhe asgjë nuk e kuptoja se çka më thoshte. Në një moment më ka ofruar afër vetes, duke më shtrënguar për beli. Në kontrollin tjetër, pasi jam zhveshur dhe jam vendosur në shtrat, më ka puthur pa ngurrim dhe pas kontrollit ma la numrin e tij personal, sepse deri atë ditë e kisha vetëm numrin e tij të ordinancës, ku edhe caktoja terminin e kontrollit.

Sa herë që kthehesha nga vizita gjinekologjike im burrë gjithmonë më thoshte se a isha në kontroll, por asnjëherë nuk më ka pyetur se në cilën ordinancë gjinekologjike isha dhe te cili mjek. HAPE/SHTYP REKLAMEN KETU

Pas tërë kësaj periudhe, që ishte mjaft in teresante për mua si femër, që isha e paprekur dhe e paprovokuar shumë deri atëherë nga meshkuj të tjerë, erdhi momenti final, të cilit nuk i parapriva, por edhe nuk e pengova, por e lejova të shkonte rrjedhshëm… Shkova për kontroll gjinekologjik, sepse dyshoja në infektim, të cilin, edhe sipas sugjerimeve me mjekun, mund ta kisha marrë edhe nga burri, i cili mund ta ketë sjellë deri te unë nga kontakti me ndonjë tjetër femër. Dhe, pas shumë analizave, dilte vazhdimisht se unë nuk jam e infektuar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *