Vajza E Axhes Ma Prekl K. Dhje Perfunduam Duke E Bere Punen Kjo Ndodh S

Qika tezes time jeton ne Ch te dyt i kishim 20 vjet, por ne nuk jemi pare shume here pershkak te largesis ne nje vere ato erdhen ne pushim tek ne edhe duke luajtur e pash qe me preki veglen pa dashje kinse dhe me tha sa te madh e paske, dhe filloj duke qesh duke me thene nuk eshte gje nese te ndihmoj, Degjo Historin e Plote duke HAP REK IAMEN ME POSHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *